CONTACTEAZA-NE LA TELEFON:
0753 555 755
0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Aplice LED - Iluminat NV LED

Datorită paletei largi de modele ce pot fi folosite în diferite moduri pentru a creea ambientul ideal într-un anumit spaţiu, aceste leduri au câştigat rapid primul loc în rândul celor mai căutate şi utilizate corpuri de iluminat.
În cadrul amenajărilor contemporane, aplicele led sunt elemente principale ce contribuie semnificativ la decorul interior prin plăsmuirea unui joc spectaculos de lumini şi culori.

Un alt atu pentru leduri este chiar calitatea luminii pe care o emana, aceasta fiind mult mai puternica si mult mai alba.Aceste corpuri de iluminat cu led sunt niste consumatori foarte mici, ele avand nevoie de o cantitate de energie electrica cu pana la de 15 ori mai mica decat in cazul altor tipuri de becuri, obtinand astfel un iluminat ieftin. Ultimul dar nu cel din urma motiv care recomanda un bec led este rezistenta sa la socuri si vibratii...

O direcție posibilă în economisirea energiei și eliberarea capacităţilor pentru iluminat sunt sursele de lumină led. În domeniul surselor de iluminat din întreaga lume, aceste leduri sunt recunoscute ca fiind una dintre cele mai eficiente tehnologii.

Principalul avantaj al iluminatului led de înaltă calitate constă în faptul că această lumină într-adevăr reduce costurile de energie și de întreținere, eliberează capacităţile electrice deficitare, îmbunătățește calitatea luminii (indice de redare a culorilor cu leduri este de două ori mai mare decât la lămpile cu mercur și de trei ori decât la lămpile cu sodiu ). Totodată, o abordare complexă (de sistem) realizează efectul cel mai vizibil.

Driverele (sursa de putere) si chip-urile (led) sunt componentele esențiale ale acestor corpuri de iluminat cu led. Un bun driver poate garanta o durată lungă de viață pentru un sistem de leduri și oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi reducerea și controlul intensității luminii. Driverele pentru sursele de iluminat cu led pot fi plasate în interiorul sau în afara acestora. În funcție de mediul de functionare al acestor corpuri de iluminat, driverele sunt adaptate conditiilor de exploatare, indicarea gradului de protectie IP fiind important in exploatarea produsului

Product was successfully added to your shopping cart.

APLICE NV LED

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 72 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 72 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 72 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3